Audieri în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actriţei Stela Popescu

Au rămas multe întrebări fără răspuns în urma morţii îndrăgitei actriţe Stela Popescu, întrebări la care poliţiştii încearcă să găsească răspuns după ce finalizează ancheta deschisă în acest caz. Pe lângă rezultatul autopsiei făcute la INML, în dosarul de moarte suspectă deschis după moartea Stelei Popescu ar putea fi chemate la audieri şi ultimele persoane care au văzut-o în viaţă pe actriţă la evenimentul de marţi seara, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
25 nov. 2017, 13:53
Audieri în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actriţei Stela Popescu

După ce actriţa Stela Popescu a fost găsită, joi, fără suflare în casa sa, legiştii au oferit vineri detalii din rezultatele necropsiei. Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral. 

Mai mult, criminaliştii s-au întors, vineri, acasă la Stela Popescu şi au făcut cercetări la faţa locului, fiind ridicate probe în dosarul de moarte suspectă deschis de politişti.

Stela Popescu a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa din BUcureşti. Cea care a găsit-o a fost chiar fiica ei, care a şi sunat la număr de urgenţă 112. Medicii SMURD nu au mai avut ce să-i facă, actriţa fiind decedată.

Citeşte şi: Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morţii actriţei Stela Popescu. Trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost transportat, joi, la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Citeşte şi: Stela Popescu a murit. Trupul actriţei va fi depus vineri la Teatrul „Constantin Tănase”. Duminică va avea loc înmormântarea

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, arată sursa citată.

Trupul neînsuflețit al actriţei Stela Popescu a fost depus vineri în foyerul Tetrului de Revistă „Constantin Tănase”. Artişti precum Ion Dichiseanu, Stela Enache, Felicia Filip sau Aneta Stan au venit, sâmbătă, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” pentru a-i aduce un omagiu Stelei Popescu. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei va rămâne la teatru până duminică dimineaţă. De la ora la 11.00, sicriul Stelei Popescu va fi depus la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00, a anunţat Patriarhia Română. Stela Popescu şi-a dorit să fie înmormântată lângă soţul ei, la mănăstirea Cernica, într-un loc plin de spiritualitate.