Audieri pe patul de spital. Victimele masacrului sunt în stare stabilă

Cele şase persoane rănite în timpul atacului se află în continuare internate în spital, dar starea lor de sănătate este bună. Ele vor fi audiate chiar în spital, pentru ca anchetatorii să descopere toate detaliile masacrului.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 09:15
Audieri pe patul de spital. Victimele masacrului sunt în stare stabilă

Cele şase victime ale atacului armat de la coafor sunt în continuare în spital, însă sunt în stare stabile, sunt conştiente şi comunică. Ultimele trei persoane care se aflau la Secţia de Terapie Intensivă au fost duse pe secţie pentru a primi acolo tratament medical. Având în vedere că starea lor de sănătate este una bună, anchetatorii au decis să le audieze pentru a afla în detaliu ce s-a întâmplat în acea după amiază de luni la coaforul din Dorobanţi.

De asemenea, medicii spun că persoanele vor fi şi evaluate din punct de vedere psihologic pentru că pe lângă trauma fizică a fost şi una psihică.

Miercuri a fost desigilat salonul în care s-a produs masacrul şi acolo au venit angajaţii pentru a depune flori şi lumânări. Au povestit că au trecut prin clipe de groază şi au văzut imagini terifiante în momentul în care Gheorghe Vlădan a început să tragă.