Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă: „A vorbit de tine. Urât din partea ta”

Aurel Pădureanu face acuzaţii la adresa lui Măruţă, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viaţă. Soţul regretatei artiste îi reproşează prezentatorului de la Pro TV că nu a chemat-o deloc, în pandemie, pe cântăreaţă la emisiunea lui.

30 mart. 2021, 09:29
Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă: „A vorbit de tine. Urât din partea ta”
Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă

Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă. “Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță.

Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus Aurel Pădureanu.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga. „Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19!”

Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă

A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții, anul trecut am făcut pomul de iarnă. Ea s-a dus și a cumpărat tot, am lăsat-o să cumpere ea ce vrea. Era bucuroasă. Îmi zicea: ah, ce frumos e. După 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis să-l strâng.

A plâns rău. Mi-a zis: ‘de ce mi l-ai strâns, dacă nu mai apuc alt Crăciun. Nici Paștele nu mă prinde”. Te rog să mă crezi că așa a zis”, a spus Pădureanu, la o televiziune, vorbind cu moderatorul.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea după înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu

, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, este încă în șoc și dărâmat de durere după moartea artistei. Mai mult, e foarte supărat pe promisiunile false care au apărut în presă, în ultimele zile.

Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare. Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor.

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.