Aurelian Temişan, în doliu. Anunţul trist pe care l-a făcut în urmă cu puţin timp: „Sunt trist. Mă doare… Drum bun!”

Aurelian Temişan trece prin momente dureroase, după ce a aflat o veste tristă. Artistul a făcut anunţul în urmă cu câteva ore pe reţelele de socializare, în care îşi prezintă condoleanţele şi îşi ia rămas bun de la soţia unui bun prieten, Mihai Lazăr.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 09:00

Aurelian Temişan este în doliu, dooarece prietena lui, „mama” Naţionalei de Fotbal a Artiştilor s-a stins din viaţă. Artistul a postat o imagine cu cei care fac parte din echipa de fotbal şi a scris câteva rânduri, unde îşi exprimă regretul de pierderea Sandei.

Citeşte şi: Drama lui AURELIAN TEMIŞAN. A ajuns de la filmări direct la SPITAL

Sunt trist. Dupa 30 de ani de prietenie, de bucurii traite impreuna, de nunti in familii si copii care au umplut de liniste, prin galagia lor si au implinit familiile, marindu-le si aratandu-ne intr-un fel viitorul, a venit momentul sumbru sa ne despartim de „mama” Nationalei de Fotbal a Artistilor, sotia Prietenului meu Mihai Lazar… prietena mea, Sanda Lazar.

Ma doare, ne doare…

Drum bun Sanda, ramai cu noi, in noi si in tot ce facem bun si frumos!„, este mesajul scris de artist pe pagina sa de Facebook.

 

Monica Davidescu, soţia lui Aurelian Temişan, a rămas gravidă datorită unui câine

Monica Davidescu a trecut printr-un episod demn de „Dosarele X”, după ce o căţeluşă a ajutat-o să rămână însărcinată, preluând o boală care o împiedica să rămână însărcinată.

Citeşte şi: DANSEZ PENTRU TINE. Aurelian Temişan. „Soţia mea încă suferă după accidentul la picior suferit acum cinci ani”

Înainte să o am pe Dora, mă durea înfiorător burta. Şi nu ştiam ce se întâmplă. Am ajuns la medic. Făcusem o infecţie care s-a rezolvat destul de repede, cu medicamente. Când te doare ceva, trebuie să te duci la doctor! Dar Agatha, înainte să ajung la doctor, cu câteva zile, era non-stop, venea şi dormea pe burta mea.

M-am întrebat de ce doarme pe burta mea, mai ales când mă doare. Cred că ea a făcut un transfer (de energie – n.r.), pentru că la trei sau patru luni după, ea a început să dea semne: că se umflă, că nu e bine… Era ceva în neregulă cu burtica ei. (…)

Făcuse piometru. A fost operată de urgenţă. (…) Boala mea semăna cu boala ei. L-am întrebat pe medic ce înseamnă endometrită, ce înseamnă piometru şi… bolile seamănă între ele!

Am zis: ea a făcut forma maximă a bolii, eu m-am vindecat foarte repede şi, foarte curând, am şi rămas însărcinată şi am avut şi copilul. Înseamnă că ea mi-a preluat o energie urâtă care mă împiedica, poate, să rămân însărcinată. (…) Cred că acolo a fost un transfer energetic foarte interesant!„, a mărturisit Monica Davidescu.

Citeşte şi: Monica Davidescu, dezvăluiri din căsnicie: „Aurelian a plecat şi nu s-a întors seara”