Aurelian Temişan rupe tăcerea despre divorţul finilor săi, Andreea Bălan şi George Burcea: "Dacă s-ar renunţa la a se ţipa..."

Publicat: Luni, 24 Februarie 2020 21:09 // Actualizat: Luni, 24 Februarie 2020 21:09 // Sursa: romaniatv.net

Relaţia dintre Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, nu este deloc roz. Gurile rele spun că cei doi ar fi la un pas de divorţ şi asta din cauza faptului că actorul a exagerat cu dezvăluirile făcute legate de părinţii şi copilăria lui.

Naşul lor de cununie, Aurelian Temişan, a rupt tăcerea legat de divorţul celor doi şi susţine că nu cunoaşte mai multe detalii decât cele apărute în presă. Artistul s-a arătat deranjat de faptul că niciunul dintre cei doi nu a fost să discute cu părinţii spirituali, să le poată da un sfat sau o părere.

Citeşte şi: ŞOCANT! Ce i-a făcut George Burcea este coşmarul oricărei femei! De asta a decis Andreea Bălan să ajungă la DIVORŢ

Însă, cu toate acestea, artistul le respectă deciziile şi este alături de ei împrenă sau separat.

„Salutare, oameni dragi, cunoscuți, necunoscuți, apropiați, prieteni virtuali, prieteni...

Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri: ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine... nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța. Mie nu mi-ar plăcea să îmi intre cineva în casă și să îmi spună cum să îmi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viața. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar... până aici.

Punându-le în Sfânta Biserică cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit și posibilitatea de a "profita" de experiența noastră de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățișările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai și vrea. Sunt tineri, frumoși, talentați, au două minuni de fete, au o viața înainte și dacă sunt puțin mai atenți, o au chiar împreună.

Citeşte şi: După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: "Fiecare e cu treaba lui"

Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera.

În concluzie, dragi cititori, haideți să nu judecăm și să nu tragem concluzii. Haideți să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea și George ca artiști și să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalității.

Îi pup, îi îmbrățișez, le apreciez enorm munca în tot ce fac bun și aștept să le citesc din nou în ochi și în suflet emoția pe care o aveau atunci, în fața preotului, când și-au dedicat și declarat iubirea”, a scris Aurelian Temişan pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Câţi BANI a strâns Andreea Bălan la NUNTĂ. Invitaţii au fost trataţi regeşte: care a fost MENIUL DE LUX

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andreea Bălan Aurelian Temişan George Burcea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H