Autobuz plin de oameni, căzut în gol de la şase metri. Un mort şi cel puţin 20 de răniţi

Un autobuz plin cu zeci de oameni a căzut în gol de la şase metri, joi, 22 iulie, în insula Capri, Italia. Şoferul autobuzului şi-a pierdut viaţa, iar alţi 20 au suferit răni.

23 iul. 2021, 15:30
Autobuz plin de oameni, căzut în gol de la şase metri. Un mort şi cel puţin 20 de răniţi

Autobuz căzut în gol. Accidentul s-a produs la Marina Grande din Capri, insula din Golful Napoli, lângă Lido Gemma, după ce autovehiculul a rupt parapetul.

În timpul unei manevre, autobuzul a lovit balustrada de protecție care a cedat, iar vehiculul a căzut în gol, transmite gazetaromaneasca.com.

Autobuz căzut în gol, după ce a rupt un parapet

Ghinionul a făcut ca autobuzul să fie mai aglomerat decât de obicei, din cauza unei avarii care a avut loc în cursul dimineţii în funicular și care a făcut ca fluxul de călători să se îndrepte către transportul rutier.

Citeste si Inundaţiile din Belgia, mană cerească pentru hoţii români: „Fură orice poate aduce câţiva bani „

Potrivit martorilor, autobuzul părea să stea pe balustradă, apoi structura a cedat sub greutatea vehiculului. Autovehiculul s-a răsturnat și a căzut în gol.

Eram cu fiul meu, am văzut cum autobuzul se înclină, aproape că se așază pe latura balustradei și cădea. A fost un lucru oribil, s-a întâmplat în fața noastră, acum nu pot să nu mă gândesc la oamenii care erau acolo”, a povestit o martoră şocată de cele văzute.

Citeste si Situaţie incredibilă în Spania. Un român a fost arestat pentru că fura lenjeria intimă a vecinelor sale!