Autorii jafului de la banca din Baia Mare sunt căutaţi în continuare. Ce au descoperit poliţiştii

Cei doi autori ai jafului de la o bancă din Baia Mare sunt căutaţi în continuare. Poliţiştii au descoperit în municipiu un scuter abandonat cu care se presupune că ar fi fugit aceştia.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 08:30

Autorii jafului au intrat în bancă purtând căşti de motociclist, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

”Autorii jafului de miercuri de la o sucursală bancară din Baia Mare sunt căutaţi în continuare de către poliţişti în tot judeţul Maramureş. A fost găsit pe raza municipiului şi ridicat un scuter cu care se presupune că ar fi fugit aceştia după comiterea jafului. Urmează să se stabilească dacă, într-adevăr, acesta ar fi scuterul. Autorii au intrat în bancă cu căştile de motociclist de cap şi au sustras banii sub ameninţare, se lucrează la identificarea acestora”, a spus Florinja Meteş, potrivit Mediafax.

Surse judiciare au declarat, la rândul lor, că, potrivit modului de operare, jaful ar fi avut loc după ce sucursala ar fi fost filată mai multe zile la rând, astfel că autorii au ştiu exact când să intre.

”Sucursala nu avea paznic, ci doar sistem de supraveghere video. Probabil acesta a fost un criteriu care a contat în alegerea agenţiei respective. Au intrat cu căştile de motociclist pe cap, ceea ce face dificilă identificarea lor facială, dar avem alte elemente pe care le luăm în calcul, cum ar fi înălţimea acestora, mersul, îmbrăcămintea”, au spus sursele citate.

loading...