Autorităţile NU l-au IERTAT. Pedeapsa primită de CHINEZUL care ţinea un EXTRATERESTRU în FRIGIDER

Fermierul chinez care a frapat o lume întreagă după ce a declarat că are un extraterestru mort în frigider a fost arestat. Astfel, bărbatul va petrece cinci zile după gratii, deoarece a "fabricat minciuni și a distrus ordinea socială normală".

13 iun. 2013, 12:09

Li Kai, chinezul care a minţit cu privire la găsirea unui extraterestru electrocutat pe malul fluviului Galben, a fost arestat de poliţiştii chinezi, potrivit The Sun.

Citeşte şi Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER de un BĂRBAT

După ce a atras atenţia la milioane de oameni cu minciuna sa, bărbatul va ispăşi mai multe zile de detenţie, autorităţile arestându-l sub pretextul că a „distrus ordinea normală a lucrurilor„. El a promovat informaţiile false pe Sino Weibo, echivalentul chinezesc al Facebook.

Bărbatul a inventat povestea potrivit căreia a văzut cinci extratereştri, dintre care unul electrocutat şi prins într-o capcană de iepuri, după ce a vizionat cunoscuta comedie americană cu un extraterestru pe nume Paul. Povestea a fost mult timp gândită, tânărul pregătind totul în detaliu.

Citeşte şi Craniul unui „extraterestru”, descoperit într-un cimitir din Mexic FOTO

Am vizionat filmul Paul. Mi-a plăcut extraterestrul din film foarte mult, aşa că am creat propria mea versiune bazată pe respectivul caracter„, a povestit bărbatul, după ce a fost încarcerat pentru cinci zile după ce a „fabricat minciuni şi a destructurat ordinea socială normală„.