Simona Gherghe, VACANŢĂ de VIS în Normandia alături de IUBIT

Simona Gherghe nu a mai putut rezista stresului adunat în decursul unui an şi a plecat într-o vacanţă. Fiindcă îşi doreşte să viziteze cât mai mult din minunăţiile lumii, cunoscuta prezentatoare a ales o vacanţă în Normandia.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 12:00

După un an plin de evenimente, Simona Gherghe şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu, au plecat în vacanţă. Cei doi îndrăgostiţi nu au ales la întâmplare destinaţia, ci s-au ghidat după amintirile Simonei Gherghe, care a mai avut ocazia să viziteze Normandia, în urmă cu 20 de ani.

Chiar dacă până acum cei doi se află într-o vacanţă perfectă, se pare că există ceva care le cam dă bătăi de cap amorezilor. Şi anume, conexiunea la internet, care nu este tocmai bună şi care nu prea poate fi rezolvată.

Simona Gherghe: „Nu aş face niciodată ASTA”

„Am ajuns în pitoreasca Normandie, prima destinaţie a vacanţei. Mă întorc aici după aproape 20 de ani, cu vagi amintiri ale unui loc care mi-a marcat adolescenţa, căci aveam atunci să dau ochii, pentru prima dată, cu lumea occidentală.

Prima oprire, Vieux Port, pe malul Senei, un sătuc cu case ca de turtă dulce, cu acoperişuri din stuf şi flori. Bertrand, gazda noastră, ne întâmpină cu cidru rece şi parfumat. Locul e idilic, parcă rupt din alte vremuri, cu hortensii uriaşe, castani seculari şi-un hamac atârnat între ei. Să tot dormi acolo.

Şi vremea e blândă, mai prietenoasă decât m-aş fi aşteptat. Singurul impediment ar fi conexiunea la internet, aproape inexistentă. Poate că-i mai bine. Nimic n-ar trebui să tulbure frumuseţea şi liniştea acestui mic colţ de rai”, a scris Simona Gherghe pe blog.

Citeşte şi  Simona Gherghe a răbufnit: „Urăsc mitocanii. E vorba de o tipologie şi sunt uşor de recunoscut”