Simona Gherghe: „Nu aş face niciodată ASTA”

Simona Gherghe, una dintre cele mai apreciate moderatoare din România şi-a surprins recent prietenii virtuali de pe Facebook cu un material de pe blogul său, în care vorbeşte fără perdea despre temerile din viaţa sa.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 11:12
Simona Gherghe: „Nu aş face niciodată ASTA”

Simona Gherghe a fost din totdeauna o persoană sinceră şi modestă, care nu s-a sfiit să spună verde în faţă ce o frământă sau care sunt cele mai grele situaţii prin care a trecut.

Recent, Simona Gherghe şi-a surprins prietenii virtuali cu un articol, despre temerile din viaţa sa şi despre lucrurile pe care nu le-ar putea face niciodată.

Simona Gherghe, schimb de mesaje cu Sorin Oprescu pe tema panoului „Cureşti”. VIDEO

„Să înot cu capul sub apă (mi-e foaaarte frică de apă, am învăţat să înot ca broasca, acum vreo zece ani, dar mă descurc doar în piscină şi doar dacă nu e lume in jur…). Să sar cu paraşuta (rău de înălţime, tratat în oarecare măsură, graţie schiului, dar n-aş putea să mă arunc în gol…). Să mă arunc în apă, de la înalţime (fobie cumva legată de prima…). Mi-e groază de reptile!!!

Sunt terifiată de ideea că mi-ar putea intra o broască în casă. Stau la ţară şi noaptea mai mişună… Dacă mi se întâmplă, s-ar putea să trezesc tot cartierul. Sigur, în cei trei ani de viaţă la curte a trebuit să-mi mai înfrâng din frici. […] Că deh… viaţa la ţară nu e numai cu flori, fluturi şi stele”, a scrisa Simon Gherghe pe blogul său.

Citeşte şi  SIMONA GHERGHE, mesaj ÎN DIRECT pentru Cătălin Măruţă