Avertisment fără precedent pentru Gigi Becali. „Cine i-a băgat în cap să facă asta?”

Gigi Becali ţine cu orice preţ să-şi impună punctul de vedere, în ciuda argumentelor contra aduse de apropiaţi. Ultima decizie a latifundiarului din Pipera i-a adus însă şi un avertisment fără precedent.

31 ian. 2018, 07:32
Avertisment fără precedent pentru Gigi Becali. „Cine i-a băgat în cap să facă asta?”

Gigi Becali îi caută deja înlocuitor lui Florin Niţă, ca şi plecat de la FCSB, iar pe listă se află şi Plamen Iliev. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, l-a avut la echipă pe portarul bulgar în perioada 2015-2017 şi îl avertizează pe Gigi Becali.

Florin Niţă pleacă de la FCSB. Destinaţie SURPRIZĂ

„Eu îl ştiu pe Gigi Becali ca un patron care se pricepe foarte bine la fotbal, dar cine oare i-a băgat în cap să îl aducă pe Iliev la Steaua? Cine are chef să facă tot felul de combinaţii? Păi, Iliev e portar de Steaua? Niciodată! Vă spun eu cu mâna pe inimă că acest portar mi-a mâncat zilele la Botoşani. Voi credeţi că de bun am renunţat eu la el? Sub nicio o formă! Când l-am adus la Botoşani am crezut că transfer cel mai mare portar din ultimii 15 ani ai Bulgariei, dar m-am înşelat amarnic”, a spus Iftime.

GIGI BECALI, primul proces câştigat cu FLORIN TALPAN. Ce a decis INSTANŢA

„Eu cred că Gigi a uitat cine este acest Iliev. Dacă nu îşi mai aduce aminte de el, atunci vă spun eu că Iliev ăsta este portarul care prin 2015, în meciul cu Steaua jucat de noi la Cluj, a încasat 5 goluri de la jucătorii lui Gigi Becali. E un portar tare inconstant. Prinde un meci bun, iar alte cinci este praf. Tot ce era pe poarta noastră era gol pentru Steaua. Am mâncat bătaie cu 5-3. Glumind un pic, parcă zici că Gigi Becali vrea să îşi plătească nişte socoteli mai vechi”, a adăugat Iftime.