Avertismentul unui profesor universitar: Nu voi primi studenţi nevaccinaţi la cursuri

Un profesor universitar ameninţă că nu va mai primi studenţi la cursuri, dacă aceştia nu se vor vaccina împotriva coronavirusului.

21 dec. 2020, 09:19
Avertismentul unui profesor universitar: Nu voi primi studenţi nevaccinaţi la cursuri
Masca va fi obligatorie şi după vaccinarea împotriva coronavirusului.

Avertismentul unui profesor universitar. Magda Teodorescu, profesor la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, ameninţă pe reţelele sociale că nu-i va primi pe studenţi la cursuri, dacă aceştia nu vor fi vaccinaţi împotriva coronavirusului.

Avertismentul unui profesor universitar, val de reacţii negative pe reţelele de socializare

„Abia aştept să mă vaccinez. Nu voi primi în sala de curs studenţi care nu sunt vaccinaţi!”, este mesajul postat de profesoară pe reţelele de socializare.

Postarea profesoarei a stârnit un val de reacţii neagative pe internet.

Vaccinare anti-covid. Valeriu Gheorghiţă spune când ajunge vaccinul în România

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, a anunţat vineri că pe 26 decembrie va fi livrată prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care, ulterior, vor fi distribuite la 10 spitale de linia I din ţară.

Citeşte şi Vaccin anti-COVID-19. Întrebări şi răspunsuri despre vaccinarea împotriva coronavirusului

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID a afirmat că mai întâi vor fi imunizaţi lucrătorii din sistemul medical, în etapa a II-a – populaţia la risc, pentru personalul esenţial, şi, în ultima etapă, populaţia generală.

„Este o facilitate pregătită să primească vaccinurile, după ce Agenţia Europeană a Medicamentului va elibera autorizarea condiţionată de punere pe piaţă. Din ceea ce noi ştim la momentul actual, pe 26 decembrie va fi livrată prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze, doze care, ulterior, vor fi distribuite către spitalele de linia unu, spitalele care au intrat în prima linie împotriva COVID-19 în această pandemie”, a declarat Valeriu Gheorgiţă la evenimentul de prezentare a Centrului naţional de stocare a vaccinului COVID-19, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, conform Agerpres.