AVION PRĂBUŞIT FRANŢA: Poveştile de viaţă ale celor aflaţi la bordul avionului. Detalii cutremurătoare VIDEO

Odată cu prăbuşirea avionului în Alpii francezi, vieţile a 150 de persoane venite din toate colţurile lumii au fost curmate într-o clipă. În urma lor, rămân poveşti cutremurătoare. Bebeluşi, elevi şi artişti se numără printre victimele accidentului aviatic din Alpii francezi.

26 mart. 2015, 07:15
AVION PRĂBUŞIT FRANŢA: Poveştile de viaţă ale celor aflaţi la bordul avionului. Detalii cutremurătoare VIDEO

La scurt timp după prăbuşirea avionului Germanwings, durerea a pus stăpânire pe un orăşel german, de lângă Dusseldorf, destinaţia finală a aeronavei. Părinţii, rudele şi apropiaţii celor 16 elevi germani plecaţi într-un schimb de experienţă în Spania împreună cu două profesoare s-au adunat în faţa liceului să-i plângă pe cei dispăruţi.

Citeşte şi AVIONUL PRĂBUŞIT în FRANŢA: Coincidenţe ciudate în cazul prăbuşirii avionului Germanwings

Tragedia a răpit şi două nume grele ale lumii artistice.

Maria Radner şi Oleg Bryjak, ambii reprezentanţi de valoare ai operei germane, cântaseră cu o seară înainte pe scena de la Gran Teatre del Liceu din Barcelona. Soprana, de o frumuseţe covârşitoare, călătorea alături de soţul şi bebeluşul ei, de doar şapte luni.

Undeva, pierdută în râpele din Alpii francezi, se află şi o femeie din Spania, care zbura spre Germania cu fiul ei de doar şapte luni. Marina se încăpăţânase să ajungă cât mai repede la Dusseldorf, după ce îşi înmormântase unchiul în Spania şi pierduse un zbor spre Manchester, unde locuia cu soţul. A luat biletele de avion în ultimul moment.

Doliu este şi într-un sat din Spania, unde trei femei din aceeaşi familie – fiică, mamă şi bunică – şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident.

Tot din Spania vine şi o poveste de-a dreptul cutremurătoare: o femeie, însărcinată în luna a opta, nu a fost lăsată să urce în avion, lucru care i-a salvat viaţa. Tatăl copilului ei nenăscut a pierit, însă, în teribilul accident.

Citeşte şi Patronul Lufthansa, despre tragedia din Alpi: Accidentul este inexplicabil, avionul era „tehnic ireproşabil”