Avion prăbuşit în munţi, nu există supravieţuitori. Cinci lideri de partid se aflau la bord

Șase persoane, printre care cinci membri ai unui partid, au murit în Columbia, după prăbușirea unui avion. Potrivit presei locale, avionul se deplasa de la Villavicencio la Bogota pentru o adunare a partidului.

20 iul. 2023, 08:44
Avion prăbuşit în munţi, nu există supravieţuitori. Cinci lideri de partid se aflau la bord

Avion prăbuşit în munţi. Cinci membri ai aceluiaşi partid politic, precum şi pilotul unui mic avion au murit miercuri în prăbuşirea aparatului lor în centrul Columbiei, au anunţat autorităţile ţării.

Cei cinci pasageri, printre care cel puţin o femeie, erau toţi membri ai partidului de dreapta Centro Democratico al fostului preşedinte Alvaro Uribe.

VIDEO Avion prăbuşit peste o clădire din cauza furtunii: 5 morţi şi cel puţin 7 răniţi

Accidentul s-a produs în oraşul San Luis de Gaceno, în departamentul Boyaca, potrivit autorităţii de aviaţie civilă care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele prăbuşirii.

Pe Twitter, partidul a deplâns o „tragedie” care a costat în special viaţa fostei senatoare Nohora Tovar, a deputatului departamental Dimas Barrero şi a consilierului municipal din Villavicencio Oscar Rodriguez.

 

Potrivit presei locale, avionul se deplasa de la Villavicencio la Bogota pentru o adunare a partidului. Preşedintele columbian Gustavo Petro (stânga) a prezentat condoleanţe pe contul său de Twitter.

Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei

Cinci morți și opt răniți în Polonia după ce un avion s-a prăbușit peste un hangar al unui centru de parașutism

Cinci persoane și-au pierdut viața și alte opt au fost rănite luni, când un avion Cessna 208 s-a prăbușit într-un hangar al unui centru de parașutism pe timp de vreme rea, au anunțat autoritățile, citate de AP.

Pilotul avionului și patru persoane care se adăposteau în hangar de vremea furtunoasă au murit în accidentul care a avut loc după-amiază la Chrcynno, în centrul Poloniei, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Monika Nowakowska-Brynda.

Alte opt persoane au fost rănite, dintre care două grav, a precizat poliția. Printre răniți se numără și un copil, a declarat guvernatorul provinciei, Sylwester Dabrowski.