AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Peste 100 de specialişti în domeniul SIDA şi-au găsit sfârşitul în catastrofa aviatică

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Aproape 100 de specialişti în domeniul SIDA au murit, joi, după ce avionul în care se aflau a fost doborât în Ucraina. Aceştia mergeau la Melbourne, în Australia, la Conferinţa Mondială AIDS 2014, eveniment organizat din doi în doi ani.

18 iul. 2014, 13:08
AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Peste 100 de specialişti în domeniul SIDA şi-au găsit sfârşitul în catastrofa aviatică

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Printre specialiştii în domeniul SIDA se aflau şi cercetătorul olandez Joep Lange, în vârstă de 59 de ani, un fost preşedinte al Societăţii Internaţionale privind SIDA, şi Glen Thomas, un purtător de cuvânt al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

„Lupta împoriva SIDA era scopul vieţii sale. Era un om plin de compasiune. Nu suporta să-i vadă pe toţi aceşti tineri murind de această boală nebună, a spus Jaap Goudsmit, un vechi prieten şi coleg al lui Lange.

O FAMILIE ÎNTREAGĂ a pierit în tragedia din Ucraina: Soţii Essers şi copiii lor mergeau să exploreze jungla

Joep Lange era tatăl a cinci copii şi călătorea împreună cu soţia. „Este o mare pierdere pentru întreaga lume în lupta împotriva SIDA, o mare pierdere pentru Olanda şi o mare pierdere pentru mine„, a spus Goudsmit.

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Avionul de linie Boeing 777 al Malaysia Airlines, pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, cu 298 de persoane la bord, s-a prăbuşit joi la Snejnoe, în regiunea Doneţk (estul Ucrainei), teatrul unor intense confruntări între trupele guvernamentale ucrainene şi rebelii separatişti proruşi.

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Cum arată ARMA cu care a fost doborât avionul malaezian FOTO şi VIDEO