AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Ultima poză înainte de moarte. Fotografia făcută de un pasager al zborului MH17

Regis Crolla, un olandez care mergea în vacanţă în Bali, a postat pe Instagram o fotografie cu biletele de zbor şi paşaportul său, transmiţându-le totodată un mesaj prietenilor. Tânărul s-a aflat în aeronava MH17, care efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur şi s-a prăbuşit joi după-amiază la graniţa dintre Ucraina şi Rusia.

18 iul. 2014, 09:09

Destinul a 298 de oameni a fost curmat joi după-amiază în mod tragic, o dată cu prăbuşirea avionului Malaysia Airlines la graniţa ruso-ucraineană. Pentru unii era începutul vacanţei şi la îmbarcare erau în culmea fericirii.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Cea mai norocoasă familie din lume. Cum au fentat moartea doi scoţieni

Un olandez, Regis Crolla, care mergea în insula indoneziană Bali, a postat cu o oră înainte de îmbarcare, pe Instagram, o fotografie cu cele două bilete ale sale, Amsterdam – Kuala Lumpur şi Kuala Lumpur – Denpasar (Bali). „Here so excited!! Adios Amigos” a scris acesta, ceea ce s-ar traduce prin „Sunt atât de nerăbdător! Adio prieteni!”. Regis Crolla este unul dintre cei 154 de olandezi, din totalul de 298 de persoane care şi-au pierdut viaţa joi, după prăbuşirea aeronavei MH17.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: O treime din pasagerii zborului MH 17 mergeau la o conferinţă despre SIDA

Restul victimelor au fost de naţionalitate australiană – 27, malaysiană – 23, indonezieni – 11, britanici – nouă, germani – patru, belgieni – patru, filipinezi – trei şi canadieni – unu.

Nicio grupare nu şi-a asumat responsabilitatea pentru atacul asupra avionului.

Citeşte şi Un steward din avionul MH 17 a murit pentru că a făcut schimb de tură. Soţia lui a scăpat aşa de zborul MH 370