Avionul care îl aducea pe Mircea Geoană în România, probleme la decolare

Mircea Geoană nu a ajuns la a patra ediţie Atlantic-Black Sea Security Forum, organizată de Institutul Aspen, după ce cursa de linie nu a mai decolat din Bruxelles, din cauza unei defecţiuni tehnice

08 iul. 2022, 12:47
Avionul care îl aducea pe Mircea Geoană în România, probleme la decolare

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană nu a ajuns, vineri dimineaţă, la a patra ediţie Atlantic-Black Sea Security Forum, organizată de Institutul Aspen, al cărui preşedinte fondator este, după ce cursa de linie cu care urma să ajungă la Bucureşti, din Bruxelles, nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni tehnice. Acesta va ajunge la eveniment în cursul după-amiezii.

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: „Marea Neagră rămâne o zonă foarte tensionată. Este important să asigurăm libertatea navigaţiei marine”

Secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, era aşteptat, vineri, la cea de-a 4-a ediţie a Atlantic-Black Sea Security Forum – What New European Security Architecture after Russia’s war on Ukraine? The Black Sea Vortex, un eveniment internaţional la nivel înalt, care va avea loc pe 8 iulie, în Bucureşti, în format hibrid.

Vladimir Putin persiflează Occidentul. „Vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce! Rusia nu a început încă lucrurile serioase”

Mircea Geoană avea un discurs la ora 14.00, în cadrul evenimentului, au precizat surse apropiate acestuia, însă avionul cu care trebuia să plece de la Bruxelles, o cursă de linie, nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni tehnice. Potrivit sursei citate, secretarul general adjunct al NATO va ajunge la Bucureşti după-amiază.