Avionul oficial al vicepreşedintelui SUA a aterizat FORŢAT. Care este starea lui Mike Pence

Avionul oficial al vicepreşedintelui american Mike Pence a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor probleme tehnice, după ce a lovit o pasăre. La scurt timp de la decolare, aeronava Air Force Two a ajuns pe aeroportul din Manchester, în New Hampshire, transmite CNN.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 08:18
Avionul oficial al vicepreşedintelui SUA a aterizat FORŢAT. Care este starea lui Mike Pence

Mike Pence se întorcea la Washington, după ce a susţinut un discurs la un miting de campanie a lui Donald Trump, la Gilford, New Hampshire, transmite postul CNN, citat de News.ro.

Avionul Air Force Two a lovit o pasăre, iar pilotul a decis să se întoarcă pe aeroportul de pe care decolase, ca măsură de precauţie, a afirmat un purtător de cuvânt al vicepreşedintelui american.

În acest condiţii, vicepreşedintele american Mike Pence şi echipa sa s-au întors la Washington cu un avion cargo, notează sursa citată.

Acesta nu este primul incident aerian în care este implicat vicepreşedintele american în timpul unei campani electorale.

În octombrie 2016, avionul de campanie al lui Pence a ieşit de pe pistă pe Aeroportul LaGuardia, la New York. Niciuna dintre cele 48 de persoane aflate la bordul aeronavei nu a fost rănită.

Lovitură de imagine pentru Donald Trump. Fostul său director de campanie e implicat într-un scandal financiar