Avocatul Alexandru Elvir Iliescu: "Doamna Pintea, în momentul în care începea să povestească anumite aspecte, începea să plângă"

Publicat: Joi, 05 Martie 2020 21:49 // Actualizat: Joi, 05 Martie 2020 22:29 // Sursa: romaniatv.net

Avocatul unui ONG care se ocupă de monitorizarea respectării drepturilor omului, a vizitat-o pe Sorina Pintea în arest şi a povestit pentru România TV în ce stare se află fostul ministru şi în ce fel a reuşit să o viziteze, pentru a observa condiţiile de detenţie.

Avocatul Iliescu, reprezentant al unui ONG care se ocupă de monitorizarea respectării drepturilor omului, a vizitat-o pe Sorina Pintea în arest şi a povestit pentru România TV starea în care se află fostul ministru al Sănătăţii.

"Domna Pintea se afla într-o stare destul de gravă de sănătate, aş aprecia eu. Eu am profitat, practic, de calitatea de avocat, cu acordul doamnei Pintea. Are faţa umflată, o pată neagră, care înţeleg că s-a accentuat, din cauza evoluţiei bolii dumneaei. Starea sa de sănătate prezentase o îmbunătăţire vizibilă în lunile trecute, sub tratament. Doamna Pintea, în momentul în care începea să povestească anumite aspecte, începea să plângă, trebuia să ne oprim şi să aşteptăm să-şi revină. Vreo oră şi jumătate am stat cu dânsa", a declarat avocatul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Arestul Central dna drepturile omului Sorina Pintea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H