Avocatul Bărbuceanu, despre scandalul dintre Diana Șosoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă: Mi se pare o mișcare de marketing

Bogdan Bărbuceanu a fost avocatul care a întocmit pentru Oana Lis cererea de divorț de Viorel Lis, depusă la judecătoria sectorului 2, din București, în 2012. Acum avocatul a vorbit și despre scandalul dintre Diana Șosoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă

03 mart. 2024, 18:05
Avocatul Bărbuceanu, despre scandalul dintre Diana Șosoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă: Mi se pare o mișcare de marketing

Silvestru Şoşoacă pare hotărât să divorţeze de avocata Diana Șoșoacă. Bărbatul își acuză public soția de violență verbală și spune că, după divorț, nu îi va permite să mai folosească numele cu care s-a afirmat în politică și cu care vrea să candideze în alegerile din acest an.

”Nu au fost agresiuni fizice, dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea.

Mă jignea, inclusiv în public. De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine. Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea – mai vulcanică.”, spunea Silvestru Şoşoacă.

Citește și: Ce etnie are Diana Şoşoacă. În plin scandal de divorţ, senatoarea îşi dezvăluie originile şi spune de unde îi provine numele

Soțul Dianei Șoșoacă consideră că relația lor a început să se deterioreze odată cu obținerea locului în Senatul României, după ce a candidat pe lista AUR.

Avocatul Bărbuceanu a vorbit despre despărțirea soților Șoșoacă. Acesta este de părere că Silvestru Șoșoacă are șanse să câștige, în instanță, dar nu crede că se va ajunge la proces.

”Dacă se ajunge la un divorț, iar soțul nu este de acord ca fosta soție să păstreze numele, instanța poate admite excepții doar în cazul în care mama primește custodia copilului și este în interesul minorului. Deci, senatoarea ar putea fi obligată să renunțe la folosirea numelui Șoșoacă. Oricum, un astfel de proces durează, iar până la o decizie definitivă vor trece cu siguranță toate alegerile. Dar, din ceea ce văd în spațiul public, din modul în care și-au nuanțat declarațiile, nu cred că se va ajunge la proces. Mi se pare, mai degrabă o mișcare de marketing, prin care cei doi politicieni se mențin în atenția publicului, așa cum am văzut în cazul ”divorțului” dintre Oana și Viorel Lis. Eu am redactat cererea de divorț, la solicitarea Oanei, constatând, apoi, că în afară de show-uri și declarații în presa mondenă, nu au mai efectuat niciun demers juridic.

Cert este că audiența cuplului nonconformist a crescut și, probabil, onorariile pentru participarea la talk-show-uri. Ar fi straniu să se repete un astfel de scenariu și pe scena politică, nu doar în showbiz, dar și mai alarmant ar fi ca o astfel de strategie să funcționeze, să aducă voturi, să vedem că notorietatea câștigată astfel este convertită în câștiguri electorale”, a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu, pentru DC news.

Citește și: Silvestru Șoșoacă, despre conexiunile Dianei Șoșoacă cu Rusia. ”Vrea să fie luată în seamă! Este capabilă de orice. Ea nu mă mai ascultă de foarte multă vreme”