Avocatul clanului Duduianu dezvăluie adevărata cauză a morţii. Ce l-a ucis pe Emi Pian: „Nu a consumat droguri. Nu va fi război”

Avocatul clanului Duduianu a dezvăluit adevărata cauză a morţii lui Emi Pian. Conform acestuia, interlopul nu a decedat din cauza consumului de droguri sau a unui atac de cord. De asemenea, Cristian Caracoti a menţionat faptul că nu va fi niciun război sau o răzbunare între clanuri.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 13:29
Avocatul clanului Duduianu dezvăluie adevărata cauză a morţii. Ce l-a ucis pe Emi Pian: „Nu a consumat droguri. Nu va fi război”

Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune” , susţine Cristian Caracoti.

Citeşte şi: Emi Pian, mesaj cutremurător către presupusul ucigaş, înainte să fie omorât: „Tu şi copiii tăi sunteţi…”

Avocatul clanului susţine că toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori şi nimeni nu a fost acuzat. De asemenea, acesta susţine că nu va fi nicio intenţie de răzbunare din partea niciunui membru al familiei Duduianu.

„Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie” , a declarat avocatul familiei.

Citeşte şi:Rudele lui Emi Pian cer ca Nicolae Duduianu, tatăl interlopului ucis, să fie scos din închisoare. S-ar fi făcut o cerere de învoire

Florin Mototolea, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, a murit în urma unui conflict în stradă. Liderul clanului interlop Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital, unde a murit.

Se presupune că Ciprian Napy l-ar fi omorât pe liderul clanului Duduianu, după o dispută. Se pare că cei doi aveau o relaţie foarte bună, Emi Pian ţinea foarte mult la Ciprian, ba chiar îl considera parte din familia.