Avocatul lui Mario Iorgulescu, prima reacţie după ce fiul şefului LPF a umilit justiţia română pe Instagram. „Sunt manifestările bolii!”

Mario Iorgulescu a făcut primele declarații la aproape patru ani de când a provocat accidentul rutier soldat cu un mort, considerând că este complet nevinovat și că nu va petrece nici măcar o zi după gratii.

18 mart. 2023, 11:37
Avocatul lui Mario Iorgulescu, prima reacţie după ce fiul şefului LPF a umilit justiţia română pe Instagram. „Sunt manifestările bolii!”
Avocatul lui Mario Iorgulescu, prima reacţie după ce fiul şefului LPF a umilit justiţia română pe Instagram. "Sunt manifestările bolii!"

Avocatului lui Mario Iorgulescu, prima reacţie după ce fiul şefului LPF a umilit justiţia română pe Instagram. „Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața… Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine. Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, a fost declaraţia şocantă  a lui Mario Iorgulescu.

Fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu a ţinut să arate că duce o viaţă bună în Italia. Este vizibil schimbat, cu mai multe kilograme în plus şi a folosit hashtag-uri precum „crede în lege”, „lege şi ordine”.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu, susţine că ultimele manifestări ale clientului său sunt provocate de boala de care acesta ar suferi. „Acestea sunt manifestările bolii, din nefericire pentru el şi pentru familia lui, este evident că este o persoană bolnavă, motiv pentru care, reacţiile pe care le-a avut ieri seară, dimineaţă le-a regretat. Din momentul în care a fost transferat în Italia, mereu este în clinici de psihiatrie”, a spus avocatul lui Mario Iorgulescu pentru Observator.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu, transformare spectaculoasă în Italia. Cum arată acum fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare, este în Italia, la o clinică de recuperare, unde a fost transferat imediat după accidentul rutier din 2019. Mario Iorgulescu mai este condamnat într-un alt dosar, pentru complice la sechestrare.