Avocatul soţiei criminalului din Oneşti, dezvăluiri din anchetă: „Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori”

Avocatul soţiei criminalului de la Oneşti, cel care luni a sechestrat şi ucis doi muncitori în apartamentul din care au fost evacuaţi în 2010, a vorbit despre acuzaţiile de complicitate care i se aduc femeii.

04 mart. 2021, 09:20
Avocatul soţiei criminalului din Oneşti, dezvăluiri din anchetă: „Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori”

Avocatul spune că, în sala de judecată, soţia criminalului a început să justifice evenimentele care au precedat această tragedie pe care a provocat-o până la urmă soțul ei şi a motivat şi prezenţa colierelor de plastic în geanta sa.

„Am înțeles de la soția celui care a săvârșit fapta că acele coliere de plastic, soțul ei le achiziționate pentru a rezolva o problemă la maşină. Ea a a motivat că geanta ei stătea, în permanență în mașină pentru că ei locuind la țară mașina stătea în curte, curte era păzită, nu-i era niciodată teamă să lase geanta în mașină. Ea spune că l-a crezut, că nu se pricepe la maşini”, a spus avocatul femeii.

Avocatul soţiei lui Gheorghe Moroşan: „Nu există dovezi că ea ar fi participat la imobilizarea celor doi muncitori”

„Nu există o dovadă în sensul acesta, nici măcar dovada că ar fi intrat o dată cu el sau ulterior în apartament. Nu există o dovadă că ar fi contribuit la imobilizarea celor două ulterioare victime.

Ieri în sala de judecată în timp ce era analizată propunerea parchetului de arestare preventivă, la un moment dat inculpata Moroșan Aurelia a spus că a fost cumva îngrozită de masacru. Pe măsură ce trece timpul, realizează adevărata dimensiune a ceea ce s-a întâmplat. A folosit în mod expres cuvântul masacru. Cred că începe să realizeze ce s-a întâmplat, nu neapărat că s-ar desolidariza de soțul ei, dar părea să nu fi de acord cu ceea ce a făcut acesta. A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit în fel sau altul la imobilizarea celor doi oameni”, a mai spus avocatul Valentin Iacob.

„Referitor la cuţit, femeia a declarat că a văzut că soțul ei are ceva mare într-un în buzunar de hanorac, dar nu l-a întrebat pentru că de multe ori nu îi răspunde. A declarat că îl ştie ca un om impulsiv dar nu-şi imagina niciodată că poate să ajungă până la stadiul în care să omoare doi oameni”, a adăugat avocatul Valentin Iacob, pentru Antena 3.

Citeşte şi: 44 de ani de la cutremurul din 1977. România nu şi-a rezolvat marile probleme după tragedia cumplită din 4 martie. Imaginile care au răscolit întreaga ţară!