„Baba Vanga a secolului XXI” prevede victoria ruşilor şi decăderea Occidentului: „20 de ani am fost arheolog. Am văzut cum arată rămășițele multor imperii”

Rusul Nikolai Tarasenko, fost arheolog, a fost înzestrat cu darul clarviziunii. Nenumărate predicţii pe care le-a făcut s-au adeverit, motiv pentru care a fost supranumit „Baba Vanga a secolului XXI”.

08 mai 2023, 08:42
„Baba Vanga a secolului XXI” prevede victoria ruşilor şi decăderea Occidentului: „20 de ani am fost arheolog. Am văzut cum arată rămășițele multor imperii”

„Baba Vanga a secolului XXI” a participat, recent, la emisiunea de dezbateri „Preamoi efir” de la televiziunea rusă. El a dat speranţe poporului său, spunând că „vede” pentru ruşi un viitor frumos, cu condiţia să fie uniți și să nu-şi piardă credinţa în Dumnezeu. Bătrânul a vorbit despre purificarea omenirii după care, susține el, rușii vor fi mult mai fericiți.

„Baba Vanga a secolului XXI” prevede decăderea economică a Occidentului: „Dolarul american deja este o hârtiuță”

Cât despre rivalii Kremlinului, Tarasenko a mărturisit că Ucraina, cât şi Vestul sunt conduse de Satan şi că SUA au decăzut spiritual în ultimele decenii. Clarvăzătorul este de părere că s-a dorit o destabilizare a Rusiei, dar acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că „avem o altă cultură și o altă educație”.

Citeste si Previziuni incredibile despre evoluţia omenirii. În câţiva ani, oamenii vor fi nemuritori: „Neocortexul nostru ne va ajuta să fim asemeni lui Dumnezeu”

Cât despre viitorul economiei mondiale, „Baba Vanga a secolului XXI” este de părere că Occidentul va plăti pentru păcatul de a înarma Ucraina prin devalorizarea monedelor naţionale.

Dolarul american deja este o hârtiuță. În cel mai scurt timp, dolarii vor fi aruncați pe străzi. Vă asigur că așa va fi. Spun asta nu pentru că le doresc răul Americii sau Angliei, ci pentru că fiecare își făurește propria soartă. Am fost timp de 20 de ani arheolog. Am văzut cum arată rămășițele multor imperii”, este de părere Tarasenko.

Trăieşte împreună cu familia într-o chilie din vecintatea bisericii pe care el însuşi a ridicat-o

Considerat un adevărat sfânt de ruși, clarvăzătorul a ridicat o biserică pe un deal din regiunea Luhansk, iar el locuieşte într-o chilie din vecinătatea acesteia. Aici a locuit împreună cu soţia lui şi tot aici i s-au născut şi cei doi copii.

Citeste si Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Bătrânul a povestit că rachetele ucrainene nu i-au distrus biserica şi că acest ucru s-ar datora doar faptului că el îmăreună cu familia lui se roagă neîncetat. Rachetele și obuzele de lângă biserică „sunt cadouri de la Guvernul Ucrainei, care în 2014 a lansat asupra noastră 70 de proiectile, dintre care 30 de tip Uragan”, a spus clarvăzătorul.

Tarasenko a mai spus că orașul Luhansk din Donbas va deveni în curând Ierusalimul tuturor rușilor.