BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Elev eliminat din examen din cauza telefonului mobil

BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Un tânăr din Timişoara a fost eliminat luni de la proba de limba şi literatura română a sesiunii de toamnă a bacalaureatului, după ce a fost surprins de supraveghetori că avea asupra sa un telefon mobil.

25 aug. 2014, 12:34
BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Elev eliminat din examen din cauza telefonului mobil

Elevul era de la Colegiul Tehnic ‘I.C. Brătianu’ din Timişoara şi a fost eliminat din examen pentru că avea un celular asupra sa. El nu va mai avea voie să se prezinte la bacalaureat în următoarele două sesiuni„, a declarat prof. dr. Cornel Petroman, inspector şcolar general adjunct al IŞJ Timiş.

Aproape 1.900 de candidaţi din Timiş care nu au reuşit să treacă de examenul de maturitate în vară s-au înscris pentru susţinerea bacalaureatului în sesiunea de toamnă. Potrivit IŞJ, dintre cei 1.831 de absolvenţi de liceu înscrişi în sesiunea de toamnă, 1.265 provin din promoţia 2014 şi 566 din promoţiile anterioare, iar 152 au terminat liceul la seral sau la frecvenţă redusă.

CITEŞTE ŞI BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Fiul milionarului Viorel Micula, prins copiind la Limba Română

În judeţul Timiş, la sesiunea de vară a bacalaureatului s-au înscris 4.936 de candidaţi, în condiţiile în care circa 2.000 de absolvenţi de liceu din promoţia curentă nici nu s-au înscris la examen, iar procentul de promovare a fost de 56%, cu circa 1% mai mult decât anul trecut.