Băieţel de patru ani, abandonat în scara unui bloc din Capitală

Un băieţel în vârstă de aproximativ patru ani a fost găsit abandonat în scara unui bloc din Capitală. Tatăl şi bunicul au fost indentificaţi, iar poliţiştii fac cercetări pentru rele tratamente şi abandon.

29 dec. 2021, 18:55
Băieţel de patru ani, abandonat în scara unui bloc din Capitală

Băieţel de patru ani, abandonat în scara unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Micuţul a fost dus într-un centru al DGASPC.

Băieţel de patru ani, abandonat în scara unui bloc din Capitală

Copilul a fost găsit miercuri seară, în scara unui bloc din Sectorul 2.

Citeşte şi O tânără şi-a abandonat copilul de 5 ani în stradă, după ce l-a minţit că îi cumpără covrigi. Motivul halucinant pentru gestul mamei

„În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc din sectorul 2 a fost găsit un băieţel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să îşi spună numele”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Băieţelul a fost dus într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar poliţiştii au făcut cercetări pentru identificarea familieie. Nimeni nu a sesizat dispariţia copilului.

„În această dimineaţă, Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2 Poliţie a reuşit identificarea şi depistarea tatălui şi a bunicului, care au fost conduşi la secţia de poliţie. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat sursa citată mai sus.

Citeşte şi Fetița româncă, abandonată într-un spital din Italia, după ce s-a îmbolnăvit de Covid, e cerută înapoi de mama ei