Bâlciul de la Huşi a creat controverse printre localnici. Câţi lei costă un mic: „Ruşine”

Bâlciul de la Huşi a creat controverse printre localnici. Scumpirile din ultima perioadă îi sperie foarte tare pe români şi se pare că nici nu se pot bucura de petrecerile organizate de municipalitate. Este cazul celor care locuiesc la Huşi, judeţul Vaslui.

18 sept. 2022, 16:56
Bâlciul de la Huşi a creat controverse printre localnici. Câţi lei costă un mic: „Ruşine”
Câţi lei costă un mic la bâlciul de la Huşi

Bâlciul de la Huşi a creat controverse printre localnici. Autoritățile locale au organizat la o petrecere de zilele oraşului care durează până duminică, 18 septembrie inclusiv. Cei care locuiesc acolo spun că noul spațiu ales de Primărie pentru organizarea evenimentului este mai bun decât cel din anii trecuți.

E mai bine aici decât cum era înainte. Parcă e mai curat. E ciment pe jos, e altceva, căci înainte era numai pământ, noroi. În rest, cum știți. Dar lume era. Chiar mulți oameni se duc, fie și de curiozitate”, a spus un localnic.

Citeşte şi: Un carusel plin de copii s-a rupt în aer şi s-a prăbuşit VIDEO

Bâlciul de la Huşi a creat controverse printre localnici

Ei bine, dacă unii sunt mulțumiți de bâlciul de anul acesta, alții se declară revoltați din cauza prețului micilor, produs care nu poate să lipsească de la un astfel de eveniment.

Este și cazul unei foste contabile, care i-a atras atenția primarului, printr-un mesaj, că micii vânduți la bâlci sunt 5 lei bucata, în contextul în care prețurile acestora în restaurante sunt mai mici.

Domnule primar, o întrebare: cine pune prețurile în bâlci? Un mic costă 5 lei. De curând am circulat prin țară. Restaurantele de 4, 5 stele vând cu prețul de 4 lei micul. Se adaugă praful și mizeria la prețuri? Rușine”, a scris femeia, potrivit Gândul.ro.

Au existat, însă, şi localnici care i-au luat apărarea primarului. „Nu primarul, doamna contabilă, pune prețurile în bâlci/ Veniți la Deva, unde micul este 6 lei/ Ai bani, cumperi, nu ai, nu cumperi. Nu e obligatoriu”, sunt câteva dintre comentarii.