BANCUL ZILEI: Şeful cu „garajul” desfăcut

Bancurile cu relaţii sunt cel maid es întâlnite. Vă prezentăm câteva mostre.

RomaniaTV.net
01 ian. 2014, 22:13
BANCUL ZILEI: Şeful cu „garajul” desfăcut

Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara neştiind cum sa-l pună în temă direct, îl abordează:
– Şefule azi dimineaţă când ai plecat de acasă ai închis uşa de la garaj?
Şeful nu s-a prins aşa că a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează el la birou, începe să-şi vadă de treabă când vede ¨uşa¨ desfăcută. În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei asa ca se gândeşte sa o necăjească un pic. O cheamă în birou sa-i aducă o cafea şi o întreabă:
– Când ai văzut uşa de la garaj deschisa mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde:
– Nu, şefule Tot ce am văzut era un Mini cu doua cauciucuri dezumflate.

***

– Care femei sunt cele mai fidele? Blondele? Brunetele? Roşcatele?
– Căruntele!

***

După o aventură de doua luni, o tânără îl întreabă plină de emoţie pe iubitul ei:
– Când o să mă prezinţi rudelor tale?
– Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sunt la ţară , iar nevastă-mea e plecată într-o delegaţie!

Trei femei, una logodită, una căsătorită şi o amanta stăteau de vorba despre relaţiile lor şi au hotărât a-şi uluiască bărbaţii… În acea seara toate trei s-au îmbrăcat sexy, purtând pantofi cu tocuri cui, corset de piele şi o mască pe ochi. Ziua următoare s-au întâlnit din nou să povestească momentele petrecute. Fata logodită a spus:                                 
– Aseară, când logodnicul meu a ajuns acasă, m-a găsit îmbrăcată cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm şi masca. Mi-a spus “Eşti femeia vieţii mele, te iubesc”… după aceea am făcut dragoste toată noaptea.
Amanta s-a lăudat şi ea:
– Şi la mine a fost incredibil! Ne-am întâlnit în biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte înalte, mască şi o pelerină. Când am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvânt. Am făcut doar sex ca nebunii.
În cele din urma, femeia căsătorită şi-a spus şi ea povestea:
– Eu am trimis copiii la mama, m-am pregătit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui şi masca pe ochi. Soţul meu s-a întors de la lucru, a luat telecomanda şi o bere din frigider şi a spus:
– Ia zi  Batman, faci şi tu ceva de mâncare?

***

Care este diferenţa dintre o femeie singură şi una căsătorită?
– Femeia singură vine acasă, se uită în frigider, observă ca nu e nimic delicios înăuntru, aşa că se bagă într-un final în pat.
– Femeia căsătorită vine acasă, se uită în pat, observă ca nu e nimic delicios în acesta, aşa că se îndreaptă în pas grăbit către frigider.