Bărbat arestat preventiv, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti suceveni şi a fisurat cu o piatră geamul maşinii de Poliţie. Oamenii legii fuseseră chemaţi de o femeie deoarece bărbatul respectiv ameninţase că îi va da foc la casă.

RomaniaTV.net
29 ian. 2018, 15:01
Bărbat arestat preventiv, după ce a ameninţat cu moartea doi poliţişti

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, George – Valentin Negru a ameninţat o femeie din comuna Bilca că îi va da foc la casă. Aceasta s-a speriat şi a sunat la 112, iar în urma sesizării, la domiciliul acesteia au sosit doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 4 Gălăneşti.

La vederea acestora, George – Valentin Negru a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe cei doi cu moartea şi cu acte de violenţă, bărbatul având asupra sa şi un briceag. De asemenea, el a aruncat cu o piatră în autospeciala de poliţie, fisurând parbrizul acesteia.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi ameninţare, iar apoi Judecătoria Rădăuţi a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Român urmărit internaţional, prins în Spania. A ucis o persoană în timp ce încerca să o tâlhărească VIDEO