Bărbat atacat de urs în timp ce se afla pe câmp. A fost emis mesaj RO-ALERT

Un bărbat a fost atacat de urs, duminică, în timp ce se afla pe câmp, în localitatea Arpașu de Sus, județul Sibiu. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert pentru a avertiza oamenii din zonă să nu-şi părăsească locuinţele.

24 oct. 2021, 23:31
Bărbat atacat de urs în timp ce se afla pe câmp. A fost emis mesaj RO-ALERT

Autoritățile din Sibiu au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT, după ce un bărbat a fost atacat de urs ]n localitatea Arpașu de Sus.

ATENȚIE! A fost semnalată prezența unui urs pe raza localității Arpașu de Sus. Evitați zona, în caz de pericol apelați 112. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu”, este mesajul transmis de autorități.

Citeste si Bătaie în Piaţa Victoriei din Timişoara. Un bărbat beat a agresat doi poliţişti care patrulau prin zonă

Două echipaje SMURD, unul aparţinând de ISU Sibiu, altul de ISU Brașov au intervenit pentru a-i acorda bărbatului primul-ajutor. De asemenea, la fața locului au fost mobilizate și echipaje de poliție și jandarmi.

Bărbatul s-a ales cu răni deosebit de grave.

A fost o partidă de vânătoare, era una din acțiunile noastre. A fost chemat elicopterul SMURD. Ursul l-a sfâșiat, are craniul găurit, are răni grave și pe corp. Avem 5 atacuri în ultimele 3 zile. Facem apel la autorități să intervină. Din cauza ONG-urilor nu se poate face nimic. Este mai importantă viața unui om, decât a unui animal”, a declarat primarul din Arpașu de Sus, Constantin Văcariu, pentru monitorfg.ro

Citeste si Imagini incredibile! O bătrână traversează Mureşul cu o tiroliană improvizată. VIDEO