Bărbat din Maramureş, arestat după ce a înjurat şi ameninţat un judecător prin fax

Caz halucinant judeţul Maramureş. Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a transmis ameninţări şi înjurături unui judecător, prin intermediul faxului judecătoriei.

19 nov. 2021, 15:29
Bărbat din Maramureş, arestat după ce a înjurat şi ameninţat un judecător prin fax

Judecătoria Sighetu Maramaţiei a dispus vineri propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Gheorghe Ștețco, un bărbat care a înjurat şi ameninţat un judecător prin fax.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 07.04.2021, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, prevăzută de art. 279 alin 2 din Codul penal raportat la art 206 alin 1 din Codul penal, constând în aceea că pe numărul de fax a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit un înscris, ce cuprinde, pe lângă injurii şi expresii obscene, ameninţări adresate persoanei vătămate M.L.A., judecător în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei”, se aratată într-un comunicat al Ministerului Public, citat de Clujust.ro.

În decurs de o săptămână, persoana suspectă de ultraj judiciar a devenit inculpat și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză, la data de 15.04.2020, s-a dispus continuarea urmăririi penale şi luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de numitul Ş.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar, prevăzută de art. 279 alin 2 din Codul penal raportat la art 206 alin 1 din Codul penal, iar la data de 16.04.2021 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de susnumit, şi tot la aceiaşi dată Judecătoria Sighetu Marmaţiei a dispus arestarea numitului Ş.G. pe o durată de 30 de zile.” se arată în același comunicat.

Citeşte şi: Şeful de la Permise Auto Teleorman şi alţi doi ofiţeri, acuzaţi de luare de mită. Reţeaua descoperită de DNA

Bărbat din Maramureş, arestat după ce a înjurat şi ameninţat un judecător prin fax. Motivul pentru care şi-ar fi ieşit din minţi

Potrivit Clujust, judecătoarea din Sighetu Marmației a fost amenințată după ce a respins o acțiune cu miză mii de hectare de pădure. Gheorghe Ștețco s-a enervat cumplit după ce a aflat sentința pronunțată și i-a scris în fax judecătoarei Mihaela Ardelean: „Mui…o, știu unde stai” și că o să aibă grijă de ea.

„Probabil doamna judecătoare nu era obişnuită ca noi cu limbajul acestui domn”, a precizat o avocată din dosar, conform sursei citate.

Fostul secretar al composesoratului Cisla, Gheorghe Ștețco, încearcă să ajute composesoratul Borșa să pună mâna pe cele 6.000 de hectare, motiv pentru care ”umblă la București”, după cum chiar el se laudă în mesajele trimise vicepreședintelui asociației composesorale Cisla, Darius Dobra. Le redăm așa cum au fost scrise, cu tot cu greșeli, dar cu cenzurarea cuvintelor obscene:

”Măi puii tati aţi crezut că scri şi umblu de pomană la. Bucureşti- vam rezolvat vam adus o comisie din. Minister şi una din. I. G. P. R. Bucuresti la. B. Mare şi sunt convocate toate. Inst. Judeţene şi. Garda. Forestieră. Cluj la. G. F. . B. Mare la. Sedinţă înclusiv. Eu şi o comisie din. Bucureşti va merge în teren peste tot la indicaţile mele .

Cînd vam zis sămi plătiţi munca mea de 3 ani şi pagubele făcute şi sami lăsaţi proprietaţile mele în pace. Aţi zis că vă belesc p…. Uite că vo belesc de nu mai aveţi scăpare şi puşcăria vă minincă. Şi nu mă las pînă nu distrug tot ceam construit eu.

Puii tati lupta cea mai dură deabia a început aştept măsurile care vor luoa la faptele şi ilegalitaţile voastre. Dacă pînă în 15  Iulie nu se preiau pădurile şi nu se iau măsurile necesare. Deja mîine trimit un memoriu . Domnului. Ministru şi. Doamnei. Prim. Ministru unde. Am declarat. Greva. Foamei în faţa. Ministerului pădurilor şin faţa. Guvernului nu cedez sub nici o formă voi lupta.”

Citeşte şi: Nelu Tătaru, în vizorul DNA. Fostul ministru ar fi locuit ilegal într-un apartament de stat

 


loading...
Partenerii noștri