Bărbat din Ţăndărei, vindecat de COVID 19, face live pe Facebook şi anunţă: „Tăiaţi porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine!”

Un bărbat din Țăndărei, devenit celebru după ce a făcut live de la Spitalul ”Matei Balș”, spune că s-a vindecat de COVID-19 și că pregătește ”o mare paranghelie, cu porc și vin roșu” peste zece zile, când speră că se va externa.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 05:59
Bărbat din Ţăndărei, vindecat de COVID 19, face live pe Facebook şi anunţă: „Tăiaţi porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine!”

Eduard L. a fost urmărit de zeci de mii de persoane, în urmă cu trei zile, când a transmis pe contul lui de sozializare imagini în care părea în stare gravă. Bărbatul purta o mască și respira cu mare dificultate. El îi îndemna pe toți să rămână în case și să se roage la Dumnezeu.

Duminică, bărbatul s-a autodeclarat vindecat. El spune că se simte bine și că izolarea este pentru „cei mai bolnăviori”, în schimb, cei puternici precum el vor învinge virurusul. Eduard și-a anunțat toți prietenii că la ieșirea din spital va face un chef de zile mari și i-a sfătuit să-l aștepte cu băutură și mâncare, relatează Wowbiz.ro.

„Bună dimineața, băieți, azi mă simt chiar foarte bine, am sărit hopul, nu mai sunt bolnav. Gata, băieți, ăștia care sunteți mai bolnăviori, stați în casă, ăștia care sunteți mai tari, stați liniștiți că nu moare nimeni! Sunt bine, uite, beau și un ceai! Mi-a trecut, pregătiți țuica, vinul! ieri nu puteam să stau în fund, dar ia uite acum!

Măi, pregătiți berbecul, porcul, când vin acasă să-l tăiați. Fraților, vă spun sincer, când vin acasă facem o paranghelie d-aia, cum facem noi, țiganii! Gata, nu mă mai doare nimic, gata! A plecat diavolul de la noi, din România. A plecat Sătănelul! Mulțumesc lui Dumnezeu, m-am dat jos.

Dacă vrea Dumnezeu, în 10 zile sunt acasă. Deja am porcul pregătit, pregătesc mielul. Și fac pastramă cum face L. la Țănădărei, acolo. Și o dau numai pe vin roșu. Am un moldovean aici (în salon n.r.) are numai palincă de-aia la 70 grade, are livadă. A zis că-mi dă 20 de litri”, a spus bărbatul într-o transmisie live pe Facebook.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, interviu EXCLUSIV din Centrul de comandă al Ministerului Sănătăţii despre coronavirus. „Vor veni zile şi mai grele”