Bărbat fără adăpost, cercetat ca principal suspect pentru crima din Deva

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 59 de ani, este principalul suspect în cazul uciderii unui alt bărbat fără locuinţă, al cărui cadavru a fost găsit joi în apropierea Sălii Sporturilor din Deva. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat şi are interdicţia de a părăsi localitatea.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 10:49
Bărbat fără adăpost, cercetat ca principal suspect pentru crima din Deva

Suspectul principal în cazul crimei de la Deva este un bărbat fără adăpost, în vârstă de 59 de ani, care a fost audiat şi a negat acuzaţiile, iar procurorii au decis anchetarea sa în libertate.

„În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat Ştefan C., fără ocupaţie, cu antecedente penale, care este suspect de săvârşirea acestei fapte. Faţă de învinuit, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru omor calificat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu.

Poliţiştii au stabilit identitatea victimei, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, din judeţul Alba, fără adăpost, care locuia pe străzile din Deva.

Cadavrul bărbatului a fost găsit, joi, la intrarea într-o clădire părăsită din apropierea Sălii Sporturilor din Deva, pe corp existând urme de lovituri.

„Este vorba despre un om al străzii al cărui cadavru prezintă urme de leziuni la nivelul capului şi al pieptului. Cel mai aprobabil a fost bătut cu o bâtă, bară metalică sau coada unui topor”, declara procurorul Iulian Avram.