Bărbat imobilizat de poliţisti după ce a intrat cu maşina intenţionat în poarta Parlamentului

Incident la Parlament. Polițiștii au imobilizat un bărbat care a intrat intenționat cu mașina în poarta de la Palatul Parlamentului, după care alerga pe mijlocul străzii. Acesta a devenit agresiv. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

10 nov. 2022, 11:58
Bărbat imobilizat de poliţisti după ce a intrat cu maşina intenţionat în poarta Parlamentului

Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-o poartă de acces în Palatul Parlamentului din Bucuresti. A fost observat de jandarmii care păzeau intrarea şi s-a încercat oprirea şi legitimarea lui. Un echipaj de Poliţie care patrula în zonă a intervenit şi l-a încătuşat pe bărbat. Pentru că avea un comportament suspect, s-a solicitat prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeşte şi: Tânăr de 27 de ani, găsit mort în ghena unui campus universitar din Bucureşti

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 04:00, un jandarm aflat în postul de pază, la o instituție publică, din Sectorul 5, a observat un bărbat, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi cu un autoturism și ar fi lovit poarta de acces.

Jandarmul a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care a devenit recalcitrant, în sprijinul acestuia venind un echipaj al Brigăzii Rutiere, ce desfășura activități de patrulare în zonă.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, însă, având în vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Brăţara electronică de supraveghere, folosită la Iaşi în cazul unui bărbat care şi-a atacat fosta concubină într-o staţie de autobuz

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și refuzul de recoltare de probe biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.