Tânăr de 27 de ani, găsit mort în ghena unui campus universitar din Bucureşti

Un tânăr de origine asiatică, în vârstă de 27 de ani, a fost găsitt mort, în noaptea de miercuri spre joi, într-un campus universitar din sectorul 6 al Capitalei.

10 nov. 2022, 09:30
Tânăr de 27 de ani, găsit mort în ghena unui campus universitar din Bucureşti

Un tânăr nepalez, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort seara trecută în ghena unui campus universitar din sectorul 6 al Capitalei. Alerta a fost dată mirBărbatul s-ar fi spânzurat în ghena de gunoi a căminelor. Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 21.00 de către unul dintre studenți.

Citeşte şi: Om de afaceri găsit mort în râpă după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Lasă orfani doi copilaşi

„În seara zilei de 9 noiembrie 2022, în jurul orei 21.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o anexă a unei clădiri, din Sectorul 6, a fost găsită o persoană care nu mai prezenta semne vitale.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

Personalul medical prezent a declarat decesul bărbatului”, a transmis Poliţia capitalei.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Din primele concluzii, tânărul de origine asiatică s-ar fi sinucis, spânzurându-se în ghenă.

Citeşte şi: Un tânăr de 27 ani şi-a dat foc şi s-a aruncat de pe un bloc din cauza unei iubiri neîmpărtășite

Corpul neînsuflețit al tânărului de 27 de ani a fost preluat de legişti în vederea efectuării necropsiei. Medicii legişti va stabili cu exactitate cauza decesului tânărului nepalez.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.