Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat în abdomen de un poliţist care îşi apăra colegul

Un bărbat din Râşnov a murit după ce a fost împuşcat de poliţişti. El a intrat în casa unei vecine, care a chemat poliţia. Agenţii nu au putut să-l prindă şi au apelat la trupele speciale, moment în care individul i-a atacat pe mascaţi cu o furcă.

31 iul. 2016, 05:36
Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat în abdomen de un poliţist care îşi apăra colegul

Bărbatul în vârstă de 60 de ani era cunoscut ca fiind extrem de violent. Acesta a intrat în casă peste o vecină, care, speriată, a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiei.

Oamenii legii au sosit la faţa locului, însă, nici ei nu au reuşit să-l calmeze pe bărbatul recalcitrant. Aceşţia au cerut ajutorul trupelor de intervenţie. În acel moment, bărbatul a devenit şi mai recalcitrant şi i-a atacat pe mascaţi cu o furcă.

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma şi l-au împuşcat în abdomen. Bărbatul a fost transportat în stare critică la spitalul judeţea din Braşov. Acesta a murit la scurt timp.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În 2010, bărbatul a mai atacat un agent de poliţie solicitat să intervină pentru a aplana un conflict, poliţistul fiind rănit de agresor. Pe numele acesuia a fost deschis atunci dosar penal, însă nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, ţinând cont că nu avea discernământ.

Citeşte şi Încă un poliţist a fost împuşcat mortal în SUA