Bărbat în agonie după ce a băut o CUTIE de BERE scăpată într-un râu: Doctorii nu mă pot ajuta, o să mor FOTO

Un bărbat din Australia a ajuns să sufere de o boală necunoscută în momentul în care a ales să bea dintr-o cutie de bere pe care a scăpat-o într-un râu în timp ce se afla la pescuit. În doar câteva ore stomacul lui s-a umflat şi cu toate că a făcut numeroase operaţii, bătrânul nu a putut să scape de abdomenul său proeminent.

09 dec. 2013, 08:15

John Macdonald, un bărbat de 60 de ani din Australia, se afla la o partidă de pescuit pe râul Brisbane când a scăpat o cutie de bere în apă. Fără să se gândească, el a luat rapid băutura din apă şi a continuat să o consume. La scurt timp după aceea stomacul său s-a umflat şi a început să aibă dureri groaznice, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Şi-a găsit singură diagnosticul după un episod din HOUSE, cu toate că doctorii au fost în ceaţă ani de zile

Cu toate că a fost operat de mai multe ori, stomacul bărbatului a continuat să se umfle după fiecare operaţie, arătând oribil. În prezent, el cere ajutorul doctorilor din lumea întreagă, dat fiind faptul că medicii locali nu au mai văzut aşa ceva niciodată şi nu ştiu cum să îl trateze. 

M-au operat şi am avut un stomac plat. Dar la puţin timp după aceea, atunci când vezi ce ai mâncat la cină, îţi dai seama că ceva nu este în regulă cu tine. Clar apa din râu este mai poluată decât cred oamenii. A fost o greşeală stupidă din partea mea şi trebuie să trăiesc cu ea pentru tot restul vieţii mele. Vreau să spun povestea mea lumii şi sper ca cineva să îmi asculte rugăciunile şi sp mă ajute să ma fac bine. Vreau să fiu aproape de copiii mei şi de nepoţi aşa că am nevoie de un doctor care să mă poate ajuta„, a povestit bătrânul.

Citeşte şi Trista poveste a BĂIEŢELULUI care se poate MÂNCA SINGUR de foame: Suferă de o boală CUMPLITĂ FOTO