Şi-a găsit singură diagnosticul după un episod din HOUSE, cu toate că doctorii au fost în ceaţă ani de zile

O tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie suferă de o boală extrem de rară, numită sindromul "Alice în Ţara Minunilor", din cauza căruia are halucinaţii grave. Astfel, ea are din când în când perioade în care are impresia că lucrurile din preajma ei se măresc sau se micşorează.

04 dec. 2013, 20:42

Abigail Moss a căutat ani de-a rândul răspunsul cu privire la condiţia sa, însă doctorii nu au putut să îl descopere. Cu toate acestea, ea a realizat că suferă de boala respectivă, care îi afectează în principal percepţia vizuală, în momentul în care a văzut un episod din serialul „House” ce prezenta un astfel de caz. Ulterior, ea a început să citească mai mult pe internet despre astfel de cazuri, realizând că suferă de sindromul Alice în Ţara Minunilor, relatează Daily Mail.

Citeşte şi Povestea TRISTĂ a unui copil care nu se poate opri din ZÂMBIT, din cauza unei boli EXTREM de rare FOTO

Când eram mică, sufeream de astfel de atacuri aproape în fiecare zi, lucru care mă speria teribil. Cel mai grav era că nimeni nu ştia de ce sufăr. Atacurile sunt la fel ca cele ale lui Alice din carte. Totul începe să pară foarte mare sau foarte mic. Simt cum mi se lungesc mâinile şi picioarele. Consider că de asta boala a fost numită după Alice„, a declarat tânăra, mulţumită că măcar ştie ce are.

Citeşte şi ULUITOR: A murit la 14 ani din cauza unui tampon

Inedit este faptul că tânăr a început să aibă primele simptome ale acestei boli la vârsta de cinci ani, fiind moştenită de la tatăl său. În prezent, atacurile s-au rărit, ajungând să aibă doar cinci pe an.