Bărbat lovit de tren în Bucureşti, căutat de poliţişti şi pompieri, inclusiv cu elicopterul

Căutări de amploare în Capitală, la sol și de la înălțime! Un bărbat care ar fi fost lovit de tren este căutat de zeci de pompieri și polițiști. Se folosește chiar și un elicopter.

11 aug. 2021, 16:25
Bărbat lovit de tren în Bucureşti, căutat de poliţişti şi pompieri, inclusiv cu elicopterul

Un bărbat care ar fost lovit de tren în Bucureşti este căutat de mai multe echipe de poliţişti şi pompieri, anunţă România TV. La căutări este folosit şi un elicopter SMURD.

Echipele de salvatori au intervenit miercuri după-amiază în zona Pajura după ce un mecanic de tren a sunat la 112 şi a anunţat că a lovit un om care traversa calea ferată prin loc nepermis. Echipaje de pompieri şi politişti au căutat presupusa victimă pe lângă calea ferată de la Podul Chitilei până la Gara Băneasa. Pentru că nu au găsit victima, s-a cerut de urgenţă intervenţia unui elicopter SMURD pentru a relua căutările şi din aer.

Citeşte şi: Şofer nervos, scandal cu Poliția în parcarea unui supermarket. A rupt amenda scrisă de poliţişti pentru transport ilegal de persoane

Potrivit România TV, mecanicul de tren care a alertat autorităţile a declarat că în momentul impactului, persoana lovită căra un obiect voluminos, posibil un aragaz sau dulap. După ce a fost lovită de locomotivă, victima a ajuns în verdeaţa de pe marginea căii ferate.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Capitală! Fațada unui bloc, cuprinsă de flăcări, în Sectorul 5! Pompierii au intervenit de urgenţă