Ce a ajuns să facă un român, la metrou, din cauza COVID-19! A fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe Internet

Pandemia de coronavirus a creat panică printre români şi încearcă să se protejeze pentru a nu contacta virusul. Un bărbat a fost filmat în metroul din București, în timp ce se dezinfecta.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 17:30
Ce a ajuns să facă un român, la metrou, din cauza COVID-19! A fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe Internet

În imagini se vede cum bărbatul, cu o glugă pe cap, și-a pulverizat spirt pe față, în timp ce vorbea la telefon, în metrou.

Bărbatul a vrut să fie sigur că virusul ucigaş nu se apropia de el. Unul dintre martori a scos telefonul şi a filmat întreaga scenă, iar pe fundal se aud hohote de râs.

Citeşte şi: Amânarea ratelor la bănci timp de 9 luni, varianta propusă de Ministerul Finanţelor. „Se va face la cerere” 

@iamchristiand

##foryou ##fyp ##followforfollow

♬ sunet original – iamchristiand

Camion cu medicamente folosite contra COVID-19 în România, blocat de vameşi la Calafat

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au oprit un şofer bulgar care încearca să scoată din România 16 tone de paracetamol, pentru o firmă din Sofia. Marfa a fost oprită la frontieră, iar societatea la care lucra şoferul a fost amendată cu 70.000 de lei.

Autoritatile din judetul Dolj au anuntat, miercuri, ca un cetatean bulgar, conducator de automarfar, a fost oprit pe sensul de iesire din Romania, la PTF Calafat, dupa ce s-a constatat ca transporta medicamente din Romania in Bulgaria.

„Conform procedurilor de lucru au fost sesizate DSP si ANAF. ANAF a aplicat sanctiune in valoare de 70.000 conform art 28 din OUG 1/ 1999. Nu s-a permis iesirea din tara a marfii”, a transmis Prefectura Dolj.

Barbatul avea in camion 33 de paleti de paracetamol, cu o greutate de 16.732 kg.

Medicamentele erau transportate de la o firma din Timis, la sediul din Sofia al aceleiasi companii.

Paracetamolul este unul dintre medicamentele folosite de medicii din România pentru a trata pacienţii infectaţi cu coronavirus, conform Protocolului de tratament al infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 care produce boala COVID-19, emis de Ministerul Sănătăţii.