Bărbaţii, dezbrăcaţi de secrete. Degetul mare trădează forma penisului

Când o femeie vrea să ştie cam care sunt "dotările" unui bărbat de care este interesată la nivel sexual, se uită după tot felul de detalii despre care se spune că i-ar "trăda" dimensiunile. Dacă se spune că mărimea nasului, a piciorului sau rasa sunt relevante pentru ceea ce au bărbaţii în pantaloni, degetul mare îţi poate oferi detalii şi despre forma penisului unui bărbat.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 08:04
Bărbaţii, dezbrăcaţi de secrete. Degetul mare trădează forma penisului

Site-ul intimatemedicine.com scrie că forma degetului mare al unui bărbat coincide cu forma penisului acestuia. Prin urmare, dacă un bărbat are degetul mare mai gros la bază şi mai subţire spre vârf, poţi presupune fără probleme că forma penisului este similară. În schimb, capul penisului va fi cu siguranţă mai mare, dacă degetul este mai lat în zona unghiei. Teoria se aplică, potrivit sursei citate, şi în cazul degetelor uşor curbate, şi în cel al bărbaţilor care au degetele lungi, frumos conturate şi aproape feminine.

Despre lungime…

Pentru determinarea lungimii penisului trebuie privită toată mâna, nu doar degetele. Dacă acestea sunt relativ lungi în comparaţie cu palma, nu înseamnă că este valabil şi pentru penis. Trebuie luat în considerare doar degetul mare, care trebuie comparat cu celelalte degete, raportat la întreaga palmă.

Despre grosime…

Într-un mod similar poate fi determinată şi grosimea penisului partenerului. Însă, când analizezi grosimea degetului mare al partenerului, priveşte-l în întregime, nu lua în considerare doar partea din mijloc.