Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor

Preşedintele Traian Băsescu a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

RomaniaTV.net
26 aug. 2013, 11:02
Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor

Ramona Mănescu este oficial ministru al Transporturilor, preşedintele Traian Băsescu semnând luni decretul de numire în funcţie.

Ramona Mănescu a depus jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, la care au luat parte preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor şi membri ai Guvernului.

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu au fost cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate de liberali, duminică, premierului Victor Ponta.

Majoritatea membrilor BPN al PNL au votat această variantă, împotrivă pronunţându-se 15 membri ai BPN, au precizat surse liberale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminică, că este „foarte bine” că premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor, el arătând, pe de altă parte, că este cu atât mai bine cu cât propunerea a fost acceptată mai repede. El a arătat că îi urează mult succes Ramonei Mănescu în fruntea Ministerului Transporturilor.

„Doamna Mănescu este un europarlamentar bine cunoscut, unanim apreciat în PNL pentru activitatea sa în Parlamentul European, la al doilea mandat, în zona unor tematici foarte importante, din perspectiva Ministerului Transporturilor, infrastructurii, a fondurilor europene, a politicilor regionale, e în Comisia de dezvoltare regională, are experienţă internaţională şi care, în funcţie de modul în care gâmdim exerciţiul în fruntea ministerului, poate avea date foarte importante”, a spus Antonescu.

La rându-i, Ponta i-a transmis luni dimineaţă lui Traian Băsescu propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

 


loading...