Băsescu, despre implicarea Pro România în cursa pentru Primăria Capitalei: Îi trimit un Pepsi lui Ponta dacă pune candidat la Bucureşti

Traian Băsescu a declarat că intrarea în cursa de primar general a unui candidat Pro România o va încurca pe Gabriela Firea. Fostul preşedinte nu îi dă, însă, şanse lui Victor Ponta într-o confruntare împotriva actualului edil al Capitalei.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 20:03
Băsescu, despre implicarea Pro România în cursa pentru Primăria Capitalei: Îi trimit un Pepsi lui Ponta dacă pune candidat la Bucureşti

„Dacă Ponta pune candidat e bine primit, cred că o să fie pentru prima oară cand o să îi trimit un Pepsi. Mi se pare o veste foarte bună pentru dreapta. Ponta strică, procentele lui sunt PSD curat”, a declarat Traian Băsescu, la postul Digi24, citat de Ştiripesurse.

Victor Ponta NU o susţine pe Gabriela Firea. Pro România va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Întrebat despre şansele liderului Pro România la alegerile pentru Primăria Capitalei, europarlamentarul nu consideră că Ponta ar avea şanse.

„Nu cred că are şanse Ponta, dacă va candida în faţa doamnei Firea, asta dacă va fi susţinuta real de partid. PSD are un dar nemaipomenit să-şi lichideze liderii. O Firea care câştiga al doilea mandat devine o ameninţare pentru scaunul de lider PSD”, a adăugat fostul preşedinte al României.

De asemenea, Traian Băsescu a declarat că „Gabriela Firea nu are pragmatismul să facă”.

„S-a ocupat doar de lucruri sociale. Măcar un pasaj să fi făcut. Robert Negoiță știe ce vrea. Şi-a luat destinul politic în spinare. Nu cred că este un aranjament, deși mi-e antipatic”, a adăugat europarlamentarul PMP.

Victor Ponta, dezvăluri bombă în scandalul de la Unifarm. Ludovic Orban avea o linie directă cu directorul companiei