Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc”

Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? Prezentatorul și-a găsit liniștea în brațele unei blondine focoase, cu care se iubește de aproape doi ani. Chiar dacă este foarte rezervat în ceea ce privește viața lui amoroasă, recunoaşte că este mulţumit de ceea ce trăieşte acum.

07 dec. 2021, 12:22
Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? „Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc”
Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav?

Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav? După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor şi-a refăcut viaţa alături de Selina.  Noua lui iubită preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz, așa cum a mărturisit și partenerul ei. Cu toate acestea, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani.

Bat clopote de nuntă pentru Victor Slav?

Prezentatorul TV susține că femeia din viața lui este prefectă pentru a-și întemeia o familie. Chiar dacă nu a plănuit nimic deocamdată, se gândește că, la un moment dat, va ajunge din nou în fața altarului.

Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. (…) Nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată «niciodată»!”, a explicat Victor Slav pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav. Sofia este în grija Biancăi Drăguşanu

Victor Slav şi iubita lui, ipostaze provocatoare

Victor Slav şi iubita lui au apărut în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare. Fostul prezentator se iubeşte cu o blondă focoasă, Selina, care, se pare că i-a furat inima. Cei doi se afișează rar spre deloc în lumina reflectoarelor sau mediul online.

Cei doi au mers în vacanță și au împărtășit cu fanii imagini de acolo, iar recent s-au filmat în tandrețuri.  ”M-am prostit și m-am îndrăgostit”,a scris Selina, iubita lui Victor Slav, în dreptul imaginilor. (Vezi AICI imaginile)


loading...