Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav. Sofia este în grija Biancăi Drăguşanu

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav. Sofia ar sta mai mult timp la Bianca Drăguşanu şi tot ea ar cheltui mai mulţi bani pentru creşterea ei. Chiar dacă veniturile fostului prezentator nu ajung la nivelul blondinei, acesta îi plăteşte în fiecare lună o sumă, aşa cum s-au înţeles.

02 sept. 2021, 10:06
Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav. Sofia este în grija Biancăi Drăguşanu
Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav. Potrivit unor persoane apropiate celor doi, lunar, Victor cotizează la mama copilului său 500 de euro, adică aproximativ 2500 de lei.

Citeşte şi: Victor Slav, stors de bani de Bianca Drăgușanu. „Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata… Atât își permite!”

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav

Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței.

Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, povestea o persoană apropiată celor doi, în 2018, pentru Cancan.ro.

Cum l-a anunţat Bianca Drăguşanu pe Victor Slav că vor deveni părinţi

Invitată în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a anunțat pe Victor Slav că este însărcinată. Ea și fostul soț erau despărțiți atunci când a aflat că urmează să devină mămică.

Vedeta a mărturisit că, în momentul în care a fost sigură că este însărcinată, l-a anunţat pe Victor Slav că, indiferent de părerea lui, ea va păstra fetiţă. Sarcina nu avea mai mult de două săptămâni, dar Bianca simţea că poartă în pântece o fetiţă.

I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere ar avea el în acel moment, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună.

I-am zis că nu mă interesează părerea lui şi că eu asta o să fac. Reacția lui a fost foarte haioasă: „Eşti gravidă? Au! Lesin!”. Nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a povestit Bianca Drăgușanu.