Bătaie cu pumni şi picioare între două femei la o piscină din Bucureşti VIDEO

Două fete s-au luat la bătaie, la o piscină din București, iar scenele violente au fost filmate de un martor cu telefonul mobil. Între cele două fete au intervenit prietenii acestora, iar totul s-a transformat într-un scandal uriaș.

RomaniaTV.net
26 aug. 2020, 11:52
Bătaie cu pumni şi picioare între două femei la o piscină din Bucureşti VIDEO

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat pe 17 august, la o piscină din București, din zona Militari. Mai multe fete au intrat în conflict, iar ulterior scandalul a degenerat. Astfel, două dintre fete au început să se lovească reciproc cu pumnii și cu picioarele, ambele fiind rănite după ce s-au prăbușit pe jos, chiar lângă marginea piscinei.

Pe imaginile surprinse de un martor cu telefonul mobil se poate observa cum cele două fete se lovesc cu pumnii și cu picioarele, iar una dintre ele cade. Cea de-a doua continuă să o lovască, în timp ce alte persoane încearcă să o oprească.

Citeşte şi: Bătaie în faţa sediului Poliţiei. Bătăuşii, încurajaţi de pe margine de spectatori: „arde-l”, „ridică piciorul şi dă-i”

După câteva secunde, prima fată se ridică și continuă bătaia, fiind, la rândul ei, oprită de alte persoane.

Într-un final, prima fată este lovită sălbatic cu pumnii de un tânăr și se prăbușește din nou. Oamenii aflați la piscină au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului, însă nu a fost deschisă nicio anchetă pentru că nimeni nu a depus plângere.