Bătaie între două eleve de liceu din Motru. Ambele iubesc acelaşi băiat VIDEO ŞOCANT

Două eleve din clasa a XI-a de la Colegiu Tehnic Motru s-au luat la bătaie într-o pauză. Scandalul a fost filmat cu telefonul mobil de un elev.

03 dec. 2019, 09:51
Bătaie între două eleve de liceu din Motru. Ambele iubesc acelaşi băiat VIDEO ŞOCANT

Două eleve de la Colegiu Tehnic Motru s-au luat la bătaie într-o pauză. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un coleg, după care a fost postat pe reţelele de socializare.
Adela Ruşeţ, directoarea Colegiului Tehnic Motru, a chemat la şcoală părinţi şi reprezentantul legal al minorei aflată la Centrul de plasament, dar şi un poliţist, scrie igj.ro.

Citeşte şi Bătaie între două eleve, la Baia Mare. Învingătoarea a sărbătorit dansând pe manele VIDEO

„A fost o altercaţie între două fete. Măsurile luate la nivelul şcolii au constat în chemarea Poliţiei Municipiului Motru, fiind prezent un agent de poliţie, reprezentantul legal al elevei de la centrul de plasament şi tatăl celeilale eleve. S-a întocmit un referat către Comisia de prevenire şi eliminare a violenţei. S-a propus avertismente scrise. Asemenea, această situaţie se va discuta şi în Consiliul Profesoral, care se va întruni în data de 20 decembrie. Acolo se va menţine sau nu avertismentul scris sau se va lua o altă măsură”, a spus Adela Ruşeţ.

Scandalul ar fi pornit pentru că ambele elev ar fi plăcut acelaşi băiat.