Bătaie între două clanuri interlope din Cluj. Procurorul ascunde tot. „Nu reprezintă o încălcare a liniştii publice”

Bătaie groaznică între două grupări de interlopi, într-un restaurant din Cluj, după ce atacatorii bănuiau că altcineva vinde droguri pe teritoriul lor. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere.  

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 06:29
Bătaie între două clanuri interlope din Cluj. Procurorul ascunde tot. „Nu reprezintă o încălcare a liniştii publice”

Conflictul deosebit de violent a avut loc într-unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Cluj. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă mai mulţi bărbaţi care se lovesc reciproc cu pumnii şi picioarele, totul în timp ce clienţii şi ospătarii fug îngroziţi.

Citeşte şi: SCANDALOS! Prescripţii, achitări şi pedepse reduse în procesul clanului Corduneanu. Care au fost sentinţele iniţiale VIDEO

Scandalul a pornit din cauza drogurile, mai exact o grupare interlopă ar fi vândut droguri pe teritoriul grupării advserse. Nu este pentru prima dată când agresorii sunt implicaţi într-o astfel de bătaie, cu toate acestea procurorii din Cluj au decis să nu reţină nicio persoană deoarece nu au considerat că ceea ce s-a petrecut în restaurant ar reprezenta o încălcare a liniştii şi ordine publice.

 Judecătorii au uitat să aresteze un interlop condamnat definitiv 

Tribunalul Maramureş, prima instanţă care a judecat dosarul clanului Corduneanu, a emis cu o întârziere de 30 de ore mandatul de executare a pedepsei pe numele unuia dintre interlopi, deşi acesta a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare.