Bătaie pe shaorma gratis. Sute de oameni au luat cu asalt restaurantul VIDEO

Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea unui nou restaurant de tip fast-food, pentru a prinde shaorma gratis. S-a întâmplat în judeţul Alba.

21 sept. 2022, 17:05
Bătaie pe shaorma gratis. Sute de oameni au luat cu asalt restaurantul VIDEO

Bătaie pe shaorma gratis. Sute de oameni, majoritatea tineri, au luat cu asalt un restaurant de tip fast-food când au auzit că oferă shaorma gratis.

Bătaie pe shaorma gratis. Oamenii s-au îmbulzit la deschiderea unui nou restaurant de tip fast-food

Citeşte şi Shaorma de casă. Rețeta specială a lui Joseph Hadad: „Este bună pentru o masă de prânz uşoară, sănătoasă şi săţioasă”

Proprietarului noului fast-food din Blaj a anunţat că toţi cei care îi vor trece pragul în ziua deschiderii vor primi câte o shaorma gratis.

Vestea s-a răspândit repede în oraş şi sute de oameni au stat la cozi uriaşe pentru a primi ceea ce li s-a promis.

Momentul deschiderii a fost filmat și postat pe rețelele de socializare.

Reamintim că şi în Capitală s-a petrecut acelaşi lucru în weekend, atunci când Dorian Popa a oferit 3000 de shaorma cu ocazia deschiderii restaurantului său de tip fast-food.

Primii clienţi au venit înainte de ora 11 şi au spus că nici măcar nu au luat micul-dejun, tocmai pentru a gusta din preparatul de tip fast-food. Promoţia a ţinut până la ora 18.00.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok, Dorian Popa le spune oamenilor cum va fi şaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu„, recomandă Dorian Popa.

Citeşte şi Isterie în România: Cozi ca pe vremea lui Ceauşescu pentru shaorma gratis FOTO şi VIDEO