Bătrână omorâtă cu toporul în Brăila de un vecin bolnav psihic

O bătrână de 72 de ani, din Brăila, a fost găsită marţi decedată în casă, cu numeroase lovituri de topor în zona capului.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 10:51
Bătrână omorâtă cu toporul în Brăila de un vecin bolnav psihic

Vecinii au declarat că un trecător a obervat o persoană ce părea dezechilibrată psihic şi se plimba pe stradă cu un topor, cu care lovea în porţile oamenilor, aşa că a apelat serviciul de urgenţă 112.

„În această dimineaţă, în jurul orei 9,00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că pe str. Victor Vâlcovici, din municipiu (Brăila), un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice se comportă agresiv pe stradă. În urma verificărilor efectuate într-o locuinţă situată pe aceeaşi stradă, a fost găsit cadavrul unei bătrâne, în vârstă de 72 de ani. Corpul prezenta urme de violenţă, fiind transportat la SML în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbat, pe o stradă din apropiere, fiind condus la sediul poliţiei, unde se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Citeşte şi: Mirel Palada, primul mesaj după ce i-a expirat suspendarea pe Facebook